Ga naar onze nieuwe site

Welkom in Bed and Breakfast Het Rosbach

Midden in het historische plaatsje Geesteren in Gelderland (nabij Lochem, Borculo en Eibergen), aan een rustige straat, runt Francis Jonk het gastvrije Bed & Breakfast Het Rosbach.
Dit prachtig gerestaureerde en beeldbepalende Rijksmonument is in 1861 gebouwd; Hier in het hart van de Achterhoek kunt u genieten van rust en ruimte. Het is hier Genieten met een hoofdletter G. Het hele jaar door bent u als gast welkom bij Het Rosbach en staat er een comfortabele kamer tot uw beschikking.

Bij Het Rosbach treft u de combinatie van een aangenaam verblijf met een goede streekgebonden keuken. Het dorp biedt u mogelijkheden tot (culinaire) ontspanning.

Wist u dat de Achterhoek tot “Beste fietsgebied van Nederland” uitgeroepen is? Omdat de familieleden fervente fietsers en wandelaars zijn, zullen ze u desgevraagd goed informeren over de vele mogelijkheden van deze prachtige Nederlands-Duitse grensstreek. Wandel- en fietskaarten zijn te gebruiken.
 
Bent u motorrijder of heeft u een oldtimer, de omgeving waarin B&B Het Rosbach zich bevindt, is uitermate geschikt om te toeren. Het Achterhoekse coulissenlandschap met zijn prachtige bochtige landweggetjes is voor u zonder meer een paradijs (verkeerslichten zijn hier nauwelijks)! Uw gastheer, Jaap, informeert u graag over mooie routes in de directe omgeving (bijv. de Hamelandroute, die door het grensgebied voert). Parkeergelegenheid voor uw motor of oldtimer op eigen terrein is ruimschoots aanwezig. Of u maakt gebruik van onze nieuwe garage (zie hiervoor Fotoalbum).
Voor arrangementen verwijzen wij u naar 'Speciaal arrangement'.

Wanneer het weer wat minder uitnodigt tot een flinke wandeling of fietstocht, is er nog altijd onze bibliotheek om onder het genot van een lekkere pot thee of een goed glas te praten en plannen te smeden voor het genieten in de Achterhoek.
 
Met deze website kunt u zich alvast een idee vormen over het verblijf bij B&B Het Rosbach. Voor prijzen verwijzen wij u graag naar onze pagina 'Tarieven' en voor arrangementen naar 'Speciaal arrangement'. U kunt zowel telefonisch als online reserveren.
 
Voor het beantwoorden van uw vragen verwijzen wij u naar onze contact-pagina.

Wij heten u van harte welkom bij B & B Het Rosbach, voor een aangenaam verblijf in het Gelderse Geesteren en een onvergetelijke vakantie!
 
'Zoekt toch in den vreemde niet
wat uw eigen land u biedt!'